THE BASICS EVERYONE NEEDS

UGENS POSITIVE OG NEGATIVE

tumblr_oesvsbfzaf1qbb77eo1_500

POSITIVT 

Jeg bestod køreprøven i torsdags, og har derfor været ude at cruise en masse (selvfølgelig med min mor fordi, jeg er under 18, så det er dejligt). Men det har jeg i hvert fald haft mega optur over den sidste del af ugen.

Jeg fik endelig taget mig sammen til at købe dette par stiletter, som jeg har nævnt på bloggen flere gange bl.a. i dette og dette indlæg. Jeg håber virkelig at de når at komme hjem til slutningen af ugen, sådan at jeg kan bruge dem der.

Jeg har haft en ekstremt hyggelig weekend. Jeg elsker at nå en masse forskellige ting, og i denne weekend har jeg fået set både familie og venner og nået en masse praktiske ting, som skulle ordnes inden ugen sluttede.

Jeg har forresten også købt denne og denne trøje. Uuuuuh jeg glæder mig til at få pakker i næste uge!

NEGATIVT 

Jeg var begyndt at se Riverdale på Netflix, fordi jeg simpelthen ikke havde andre serier. Jeg endte så ud med at blive mega fanget af serien, og nu er sæson 1 slut, og den sluttede mega dramatisk, så jeg kan ikke holde ventetiden til sæson 2 ud! Aaaarg det er det værste!

Jeg skal i den kommende uge til at skrive DHO, hvilket er den største skriftlige opgave i 1.g. Jeg kan ikke lige tage mig sammen til at komme i gang, og jeg orker ikke, at skulle udfylde 8 sider om romantikken :))

(Dette indlæg indeholder affilate/reklame links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BASICS EVERYONE NEEDS