DE BEDSTE MODERELATEREDE INSTAGRAMS, IFØLGE MIG

PÅ DET SENESTE HAR JEG..

… Shoppet lidt fra Gina Tricots seneste kollektion. Jeg har blandt andet fået denne fine ternede skjorte, som jeg er helt vild med. Derudover har jeg også udset mig en masse andre fine styles blandet andet denne fine bluse og denne cardigan.

… Været imponeret over den smukke lyserøde himmel! Jeg elsker at omkring efteråret, så er himlen virkelig smuk hver eneste dag. Jeg har især været vild med denne lyserøde himmel, som der selvfølgelig også skulle tages et billede af.

… Været ude at spise med min kæreste Martin. Vi spiste på franske Juliette inde på Jægergårdsgade, og maden var helt vild lækker!

… Været på Sjælland og besøge lidt af min københavnske familie deriblandt min skønne kusine Ellie. Hun er efterhånden nået en alder, hvor hun er begyndt at gå og snakke, hvilket jeg synes er helt vildt hyggeligt.

… Haft den første fredagscafé på gymnasiet, som selvfølgelig var en kæmpe succes. Det er helt vildt, at jeg efterhånden går i 3g, og snart skal tage stilling til, hvad jeg vil efter gymnasiet. Indtil videre har jeg ingen anelse, og det er familien ikke super glade for haha.

… Været iført dette par Nike Air Force 1 utrolig meget. Jeg har været så heldig at modtage dem i gave af Footway, og jeg er simpelthen så glad for modellen og farven.

… Så har jeg også brugt lidt af mine weekender på, at hygge med mine venner, og drikke en smule mere alkohol. Især den lyserøde mokai er en klassiker blandt mine veninder og jeg, hvilket også kan ses på billedet.

… Sidst men bestemt ikke mindst, så har jeg også haft en lille krise over at vi efterhånden går de kolde tider i møde, og derfor blev jeg nødt til at dele et lille sommerminde på Instagram. Billedet er taget en sommeraften, hvor Martin og jeg var i sommerhus, og havde en super dejlig aften med god mad og vin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE MODERELATEREDE INSTAGRAMS, IFØLGE MIG