MOODINGS FAVOURITES + RABATKODE

DIMISSION OUTFIT IDEAS

befunky-collage

Kjole, PIECES // Bælte, PIECES // Taske, ZARA // Stiletter, ASOS // Øreringe, PILGRIM

befunky-collage

Jakke, MANGO // Top, ZARA // Bukser, MANGO // Stiletter, ASOS // Taske, YSL // Øreringe, PILGRIM

nr-1

Kimono, GANNI // Bukser, GANNI // Taske, PIECES // Stiletter, ASOS // Øreringe, JANE KØNIG

De tre outfits ovenstånde er meget forskellige, men jeg har ville lave noget, som er muligt for alle, at kunne få inspiration fra. Gennemgående er dog de høje sko. Jeg er typen som udnytter enhver mulighed, jeg har for at gå i stiletter. Derfor ville jeg vælge, at tage stiletter på til en dag som denne, men de kan altid skiftes ud med et par pæne pumps eller lækre sneakers. Jeg er helt forelsket i alle tre outfits, men de udtrykker meget forskellige ting, hvilket gør det svært for mig at vurdere hvilket jeg bedst kan lide. Hvis jeg dog skulle dimittere i år, ville jeg nok vælge outfit nr. 2.

(Dette indlæg indeholder affilate links) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOODINGS FAVOURITES + RABATKODE