STATUS OPDATERING

WEEKEND WELL SPEND

facetune_03-06-2018-16-31-58 img_3161

AFFILIATE: nederdel, ELLOS similar  t-shirt, GANNI  sandaler, BIRKENSTOCK  taske, GANNI

Jeg startede weekenden med at få læseferie i fredags, hvilket var utrolig tiltrængt. Resten af weekenden har jeg brugt på at slappe af og nyde det gode vejr, hvilket skulle gøres inden læseferien for alvor starter. Jeg skal nemlig til to eksamener og fire årsprøver, så de kommende uger bliver stramme og kedelige. Heldigvis har jeg allerede ferie d. 20, og det glæder jeg mig ualmindeligt meget til. Det ovenstående outfit er fra weekeden. Jeg har virkelig været glad for nederdelen fra Ellos på det seneste! Derudover er birkenstock sandalerne også et must i min garderobe, når vejret er godt og solen skinner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS OPDATERING