SHOP MIT FAVORIT UNDERTØJ

WALLPAPERS FOR YOUR COMPUTER 11.0

Long time no see. Men nu er jeg tilbage. Eller i hvert fald med dette indlæg som efterhånden er blevet en klassiker på bloggen. Jeg har siden sidste indlæg stadig fortsat med at lave mine collager, og jeg tænkte, at det var tid til at dele nogle af de nyeste med jer, hvilket også er derfor, at der er lidt flere end de typiske tre collager.

For at disse billeder kan blive jeres, skal i klikke på billedet og trykke “arkiver billede som..” derefter vælger i et sted hvor billedet skal gemmes, og efterfølgende kan i ændre det til jeres baggrund.

I kan se de andre indlæg her:

Wallpapers for your computer // Wallpapers for your computer 2.0 // Wallpapers for your computer 3.0 // Wallpapers for your computer 4.0 // Wallpapers for your computer 5.0 // Wallpapers for your computer 6.0  // Wallpapers for your computer 7.0 // Wallpapers for your computer 8.0 // Wallpapers for your computer 9.0 //  Wallpapers for your computer 10.0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MIT FAVORIT UNDERTØJ