BOW TOP AND WHITE JEANS

UGENS POSITIVE OG NEGATIVE

tumblr_ooio13yi1t1v6qlsdo1_500

POSITIVT

Jeg nyder virkelig at have læseferie. Det er virkelig tiltrængt at sove længe, og tænke på noget andet end skolen. Selvfølgelig kun i en vis grad ;))

Jeg elsker at lave spontane planer (nogle gange haha). Det er altid sjovt, fordi det ikke er planlagt til midste detalje. Overrask mig gerne med nogle fede planer, og så vil du måske vinde mit aktivitetsglade hjerte.

Jeg skal på mandag til årsprøve i matematik, og jeg føler faktisk, at jeg har været god til at læse op, selvom det kun er en årsprøve. Gode mig. Det er sådan nogle små ting, som gør, at jeg føler mig som et godt menneske, haha.

Jeg elsker virkelig at have fået kørekort. Der er intet sjovere end at cruise sammen med mutti. Nu glæder jeg mig dog ekstra meget til jeg fylder 18, og kan køre selv.

NEGATIVT

Jeg har mistet mit SD-kort til mit kamera. Det er også derfor at denne måneds indlæg med mine beauty favoritter er forsinket, og outfitbillederne mangler. Det er super frustrerende, når man har deadlines, og grundet et manglede SD-kort ikke kan færdiggøre dem.

Jeg misunder virkelig, at dem på Sjælland altid har bedre vejr end os i Jylland. Det er så mega frustrerende, altså jeg vil også kunne gå i nederdel og have solbriller på. Det er præcis derfor jeg flytter når jeg får muligheden ;))

Nogle gange får jeg den der klump i maven, når jeg ser eller hører noget, som jeg ikke lige havde forventet. Jeg hader det. Men heldigvis har jeg haft en masse at tænke på, så tankerne (sammen med klumpen) er heldigvis hurtigt forsvundet.

Noglegange er det der med at vurdere hvilke emner, som der kan klare at komme på bloggen (og hvilke som ikke kan) en meget svær udfordring. Det er helt vildt så konfliktsøgende nogle mennesker kan være, og hvordan folk kan blive ved med, at kommentere på den samme ting flere gange. Jeg må nok lige huske, at tænke over hvem der læser med. Lesson learned (forhåbentlig).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOW TOP AND WHITE JEANS