BEAUTY FAVORITTER MARTS 2017

UGENS POSITIVE OG NEGATIVE

tumblr_on4mgmkqpy1qass69o1_500

POSITIVT

Jeg har modtaget denne super flotte trøje fra Zara, som er super instavenlig, og perfekt til begivenheder i sommeren.

Jeg har fået trænet en masse, og nyder virkelig de perioder hvor jeg har tid, overskud og lyst til at træne. Der er bare noget ved træning, som gør mig glad og smilende. Jeg elsker det.

Jeg havde lyst til, at der skulle ske noget nyt på værelset, og har derfor solgt mit fine toilet/sminkebord. Jeg har derfor været ude at købe nogle fine nye møbler, som kommer hjem i næste uge. Jeg kan simpelthen ikke vente til at der skal ske noget nyt. Yaaaaaah.

Jeg elsker de perioder hvor man finder en masse nye gode sange! Min playliste kører bare på repeat konstant og jeg elsker det. I skal glæde jer til, at der kommer “Thursday Tunes” på bloggen i næste uge.

NEGATIVT

Jeg har hostet i en evighed efterhånden (siden november), og ingen kan finde ud af hvad det skyldes. Jeg føler mig virkelig som en stamkunde ved lægen, og jeg er ved at være godt træt af at få hosteanfald dagligt, og ikke vide hvad det skyldes.

Det der med at undervurdere hvor meget mad kan gøre en forskel. Inden en bytur fik jeg ikke spist super meget, og alkoholen havde bare en virkning med det samme. Det kan selvfølgelig godt være fedt, men ikke dagen efter. Så jeg har fået bekræftet, at det er vigtigt at spise et ordenligt måltid inden man skal ud at fyre den af på dansegulvet.

 Mit værste mareridt gik i opfyldelse tidligere på ugen.. Jeg er typen som ser serier konstant, og efter at være blevet færdig med Sex And The City (for anden gang) var jeg tom for ideer til nye serier. Jeg er på mange måder kritisk i forhold til serier, og det er bl.a. også derfor, at jeg ikke ser den populære “døde piger lyver ikke” på Netflix lige nu. Men jeg har aldrig været så desperat for at finde en ny serie, som jeg var tidligere. Jeg er dog begyndt at se Riverdale, men den er ikke super fangende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY FAVORITTER MARTS 2017