STATUS OPDATERING

THURSDAY TUNES 9.0

Musik fra Spotify 

I kender efterhånden nok dette indlæg hvor, at jeg deler nogle af mine yndlingssange lige i øjeblikket. Jeg har fundet så mange gode sange tidligere i dag på min “discover weekly” på spotify. Jeg har ikke nået at høre sangene mere end en gang, men jeg tilføjede dem med det samme til min nuværende playliste. Disse fire sange er et udpluk af nogle af de sange, som jeg fandt tidligere.

I er altid velkommen til at følge nogle af mine playlister på Spotify. I kan finde mig ved at søge på mit fulde navn.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS OPDATERING