DEN KLASSISKE KØKKENTERNEDE SKJORTE FRA ZARA

STATUS OPDATERING

17440459_1474733125893319_1313655964_n

Jeg kan ikke vente til… Der er så mange ting, som jeg glæder mig helt vildt meget til, men en af de mindre ting må bestemt være at Game Of Thrones sæson 7 kommer d. 17 Juni. Jeg blev så overdrevet glad (nok mere end jeg burde være blevet, da det kun er en tv-serie..), men da jeg hørte datoen tog smilet overhånd, og jeg gik rundt og lignede en mentalt ustabil person resten af dagen.

Jeg elsker… Virkelig Khalid’s nye album “American Teen”. Jeg har hørt albummet utrolig meget det sidste stykke tid og kan blive ved med at høre sangene på repeat. Jeg er især vild med sangene “8teen” og “Keep me”.

Det er umuligt at finde… Et par ordenlige støvler til festlige arrangementer. Jeg synes, at mine Billi Bi støvler er for “store” til at bruge til fest, men mine Toga Pulla bliver så ødelagt på dansegulvet. Det burde være muligt at finde et alternativ, men det lykkedes bare ikke for mig. Jeg vil forresten lige tippe om, at Andpants har 15% på de populære Toga Pulla støvler hvis nogle skulle være på udkig efter de smukke støvler.

Jeg hader mig selv for… At blive følelsesmæssigt berørt når jeg mister en lang streak på snapchat. Til mit forsvar vil jeg dog sige, at denne streak var med min bedste veninde Kathrine, som er et år på udveksling, og vi havde haft den siden hun tog afsted. Lidt (meget) ondt gjorde det…

Jeg har lige købt… Et par lækre New Balance sneakers! Jeg har længe haft udkig efter et par nye sneakers, og jeg blev forelsket ved første øjeblik, da jeg så de populære New Balance 999 som nærmest er umulige at anskaffe, på Andpants.com.

Det undrer mig… At tiden kan gå så ufatteligt hurtigt! Jeg føler, at ugen er omme får den rigtigt starter, og sådan har det bare været i noget tid efterhånden.

(Dette indlæg indeholder affilate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN KLASSISKE KØKKENTERNEDE SKJORTE FRA ZARA