ET TYPISK EFTERÅRS OUTFIT

STATUS OPDATERING

 

At starte i skole igen.. Har været hårdt, og bestemt noget jeg har skulle vænne mig til. Jeg synes allerede, at man kan mærke, at jeg er gået i gang med 3g, og derfor også mit sidste år på gymnasiet. Det hele er bare blevet mere seriøst, og det gør mig lidt nervøs. Jeg har dog savnet det sociale, og er glad for at være omringet af en masse søde mennesker igen.

På kærlighedsfronten.. Er der sket en masse. Måske jeg skulle dedikere et helt indlæg til at fortælle lidt om mit love life?

Jeg ville ønske jeg var bedre til.. At spare op! Jeg synes seriøst, at det er et problem, som jeg har bøvlet med så længe efterhånden, og nu har jeg besluttet mig at gøre noget ved det. En start for mig er at skære betydeligt ned i mit forbrug på tøj, og indtil videre er det gået godt, eftersom jeg ikke har købt noget i hele august. Gode mig.

Efteråret.. Er stille og roligt ved at begynde, og egentlig er jeg mest til sommeren ligesom så mange andre, men på den anden side, så glæder jeg mig også til lækre striktrøjer, stearinlys og puttevejr. Det kan altså også bare noget.

Jeg håber på.. At min motivation til at blogge snart vender tilbage. Jeg har virkelig været inde i en periode, hvor jeg ikke har haft noget på hjertet, og derfor har jeg også helst ville undlade at skrive noget. Det er når min inspiration er på sit højeste, at jeg præsterer bedst her på bloggen, så lige nu leder jeg efter min inspirationskilde.

2 kommentarer

 • 3. g bliver ekstremt hårdt – men man skal bare huske på at det snart er overstået og så er du student! Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Ja det glæder jeg mig også super meget til! Mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET TYPISK EFTERÅRS OUTFIT