SENESTE ORDRE FRA ASOS

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

facetune_30-03-2018-00-05-32

… Fejret min søsters 14 års fødselsdag sammen med resten af familien. Jeg har derfor også været sammen med min skønne kusine Ellie, som er den dejligste lille mus i hele verden.

facetune_31-03-2018-12-27-36

… Været iført den lækreste hoddie fra Wood Wood. Vejret har ikke ligefrem levet op til mine forårsforventninger, og derfor har jeg været nødt til at pakke mig ind det meste af ferien.

facetune_31-03-2018-21-17-23

… Selvfølgelig også taget nogle selfies (ligesom de fleste andre). Jeg elsker virkelig den nye funktion portræt som kameraet på Iphone X har. Den får bare alle billeder til at virke utrolig skarpe!

img_1270

… Været til den ultimative børnefødselsdag med boller, varm kakao, kagemand, kyskager og skumfiduser. Alt den lækre mad blev derefter efterfulgt af et spil Hint.

img_1337-2

… Jeg har også været i byen sammen med mine tre gode veninder fra folkeskolen. Det her billede viser tydeligt den gode stemning fra aftenen.

img_1566

… Lavet den sødeste billedevæg på mit værelse med billeder af venner, veninder og familie. Det giver utrolig meget personlighed og hygge at tilføje personlige billeder på sit værelse. Bestemt noget som er værd at gøre!

img_1389

… Været til Burhan G koncert med nogle veninder. Det var faktisk overraskende godt, fordi man kendte de fleste sange, og så er Burhan også bare en rigtig flødefyr, hvilket er grineren at overvære.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SENESTE ORDRE FRA ASOS