SUNDAY WISHLIST

OVERTØJ GUIDE TIL VINTER

befunky-collage-6

AFFILATE: ONLY frakke // BY MALENE BIRGER jakke // SAMSØE SAMSØE regnjakke // BAUM UND PFERDGARTEN jakke // VILA trenchcoat // ONLY jakke  //  STAND frakke // MADS NØRGAARD jakke

Det er efterhånden ved at blive koldt udenfor, og derfor tænkte jeg, at det var på tide at lave en guide med forskelligt overtøj til vinteren. Jeg har ikke selv fundet min vinterjakke endnu, men jeg har dog købt denne fra H&M som skal bruges som en overgangsjakke. Jeg var inde i Bahne sidste weekend, og faldt over glimmerjakken fra Malene Birger, som jeg drømmer helt vildt om nu. Den er virkelig flot og anderledes, men desværre lidt pricey. Derudover er den ternede frakke fra Only også super flot og utrolig moderne lige nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY WISHLIST