BILLEDE DAGBOG FRA WASHINGTON DC

NA-KD favoritter + rabatkode

halli

AFILLIATE: nederdel // jakke // nederdel // solbriller // kjole // bukser // t-shirt // kjole // solbriller

Jeg har en super god rabatkode til NA-KD, som jeg tænkte, at jeg blev nødt til at dele med jer. NA-KD har virkelig et stort sortiment, og jeg er især vil med deres kjoler og nederdele fra deres eget mærke. Især den fine leopard kjole fra NA-KD, overvejer jeg stærkt om jeg skal købe, fordi den ville passe perfekt til det gode vejr Dog er jeg også ret vild med leopard nederdelen. Så det er virkelig en svær beslutning!

Koden bloggersdelight22 giver 22% rabat på størstedelen af NA-KD’s varer, dog undtaget varer som i forvejen er nedsat. Koden gælder fra d. 27 april til d. 29 april.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLEDE DAGBOG FRA WASHINGTON DC