EVENING OUTFITS PART 3

MY LIFE IN DECEMBER

11

Jeg har på det seneste ikke været så aktiv på bloggen, og det skyldes, at jeg har haft en masse andre ting at tænke på. December er altid en travl måned for mig, og jeg har haft planer hver weekend. Mine travle dage skyldes dog, at jeg bruger tid med vennerne og familien, som i også kan se på de ovenstående billeder, hvilket ikke er slemt, men i længden trænger man til fridage. Heldigvis får jeg ferie i dag, og jeg tager til København, for at hygge med min dejlige familie. Jeg regner stærkt med, at der i løbet af ferien, skal komme nogle (længe ventet) outfit billeder op på bloggen, og en masse andet spændende.

Husk at i altid kan følge min Instagram (@sofiekucken) for ugentlige opdateringer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

EVENING OUTFITS PART 3