Jane Kønig - Love Tag

MY ALL TIME FAVORITE MAKE-UP ITEMS

Desktop4 Desktop5De make-up items jeg aldrig bliver træt af, se ovenstående. I hverdagen skal det være meget naturligt og nemt. Der består mit look typisk af min Chanel Concealer, Maybeline’s Dream Wonder Nude Foundation, Urban Decay’s Naked Basics, Maybeline’s Brow Drama og Benefits to mascara They’re Real og Roller Lash.

I hverdagen har jeg også meget tit naturlige dage. Jeg kan sagtens gå i skole uden makeup, og det gør jeg også tit. Jeg elsker det naturlige look, men jeg elsker også at dulle mig op med makeup.

Det er vigtigt for mig at have noget jeg altid kan bruge, og som jeg ved fungerer. Men jeg elsker også at købe noget nyt for at prøve det. Jeg er altid på jagt efter den perfekte foundation og derfor skal der prøves mange af.

Hvilken Foundation er jeres yndlings?

– Sofie

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Kønig - Love Tag