FRIDAY NIGHT

MINE STØRSTE ØNSKER i 2017

unknown0

Jeg er blevet inspireret af mange forskellige bloggere i bloggerverdenen til, at lave dette populære indlæg med mine største ønsker i 2017. Jeg synes, at det er en fed ide, som er sjovt at kigge tilbage på i løbet af året. Mit største ønske er klart kameraet fra Olympus. Jeg har efterhånden hørt en masse gode anmeldelser om dette kamera, og det ville være perfekt til bloggerlivet. Kameraet er meget lille, så det passer i de fleste tasker, og derudover skulle det tage fantastiske billeder, og det ville være perfekt til at tage med på farten. Derudover ønsker jeg mig også en super lækker taske. Det skal ikke nødvendigvis være den fra Balenciaga på det ovenstående billede, men bare en pæn og mellemstor taske i god kvalitet. Jeg kunne sagtens finde på, at købe tasken secondhand, da man kan spare en del penge. Striken fra Ganni er også et item som jeg har drømt om i lang tid, men jeg har andre ting som ligger højre på min ønskeliste. Jeg har også længe kigget på New Balance 990 skoene, og det er et par sko, som jeg regner med at komme til at eje i løbet af 2017.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY NIGHT