SOLBRILLER TIL UNDER 200 KR

MARTS MÅNEDS VIBES

Musik fra Spotify 

Jeg har ofte lavet mine Thursday Tunes indlæg, men jeg tænkte, at jeg ville udvide snakken om musik her på bloggen. Jeg har derfor lavet dette indlæg, som kommer til at blive en del af en serie, hvor jeg udgiver mine mest hørte sange hver måned. Dette indlæg er mine mest hørte sange i marts. Især sangen 3 Days af Rhye har jeg hørt utallige gange den forrige måned. Derudover har jeg genfundet min kærlighed til Tom Odell og især til sangen Another Love. Den er virkelig bare fantastisk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLBRILLER TIL UNDER 200 KR