STATUS OPDATERING

MÅNEDENS DRØMMEKØB

ganni-strik

GANNI faucher pullover

Lige siden Ganni introducerede denne strik, har jeg været fuldstændig forelsket i modellen. Jeg synes virkelig, at den er beundringsværdig. Jeg elsker, at de har lavet den i en del flere farver i deres FW 17 kollektion. Jeg ville elske, at have den i en vild farve, såsom orange, men måske jeg ville blive gladest for den rosa eller grå? Hmmm hvad skal jeg gøre? Den står i hvert fald højest på min ønskeliste til den kommende sæson.

(Indeholder affilate/reklame links) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS OPDATERING