WEEKEND WELL SPEND

læseferie observationer og situationer

Min læseferie varer i omkring tre uger. Disse snart tre uger er på den ene side gået ualmindeligt hurtigt, men alligevel føler jeg, at hver dag har været mindst dobbelt så lang, som den plejer. I løbet af disse små tre uger, har jeg virkelig haft et fordrejet tidsperspektiv. Jeg har ingen ide om ugedag såvel som uge, tidspunkt på dagen eller døgnrytme.

Jeg har simpelthen ikke overskud til at lave mad, derfor undlader jeg også at spise, hvilket jeg først opdager om aftenen, når jeg lige pludselig har ualmindeligt ondt i maven, fordi jeg er sulten.

De dage hvor jeg så spiser, er havregrød med peanutbutter, bananer, kanel og æbler en stor vinder.

Jeg har fået virkelig ondt i halsen, og jeg tror det er fordi, at efterhånden som jeg har øvet mine 10+ dispositioner igennem ualmindeligt mange gange, så kan mit stemmebånd ikke længere, og min hals giver op.

Kender i det når man, efter at have siddet og forberedt sig hele dagen, stadig har nattøj på og en super grim og rodet knold, og det pludselig ringer på? Denne situation har jeg overraskende nok oplevet flere gange i løbet af læseferien. Det har hver gang været lige akavet, at skulle gå ud og åbne døren.

Jeg lider åbenbart også af søvnløshed. Jeg kan ikke sove om natten, og ender alligevel med at vågne klokken 07.00 hver morgen. Hvordan er det overhovedet muligt? Det må bestemt have noget at gøre med læseferien.

Ensomheden er også begyndt at ramme mig hårdt. Jeg er udemærket klar over, at jeg selv vælger at være alene, fordi jeg simpelthen ikke kan forpligte mig til venner og veninder, når jeg konstant tænker på eksamen og forberedelse. Jeg er normalt stor tilhænger af at være omringet af mennesker stort set alle ugens dage, derfor kan ensomheden efterhånden godt mærkes.

Jeg er virkelig blevet god til at lave overspringshandlinger! Især Instagram, serier og Sims på min mobil, er nogle ting, som jeg har en stor svaghed for. Men hvem har ikke det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND WELL SPEND