a night out

GET TO KNOW ME FT. EMILY

img_4344

Jeg har fået hjælp af min søster Emily (@emilyaaen) til at færdiggøre mine sætninger til dette indlæg. Jeg håber, at i synes, det er sjovt at få en anden vinkel på et personligt indlæg.

Beskriv vores søskendeforhold med tre ord “Diskussioner, fordi vi begge er meget bestemte, og har en mening omkring alt. Sang og dans, fordi vi ELSKER at fyre den for vildt af til noget godt musik. Kærlighed, fordi vi for det meste elsker hinanden :)”

Hvordan ser min fremtid ud? “Jeg kunne godt forstille mig, at du blev journalist senere i livet. Du vil selvfølgelig også få en sød og flot mand, og sammen vil i få to piger, som kommer til at hedde Vera og Ofelia. Du bestemmer udelukkende navnene fordi at du er utrolig bestemt, og får din mand overalt til, at jeres børn skal hedde noget specielt. I kommer også til at rejse en del rundt, men bor fast i hovedstadsområdet.”

På hvilke områder er vi forskellige? Nærmest alle områder, men det er kun positivt. Sport (jeg er meget bedre), skole (jeg er naturvidenskabelig og du er humanistisk), udseende (jeg er lys og du er mørk) og vores væremåde.”

På hvilke områder er vi ens? “Fyre, vi er begge ualmindeligt gode til at score, hahahaha ;)”

Hvad irriterer dig som jeg gør? “Du bliver ofte sur, over små ting som er helt ubetydelige. Du opfører dig også nogle gange som vores mor, hvilket er virkelig irriterende. Jeg har ikke brug for en ekstra mor. Du har også en irriterende vane med at pille i din underlæbe, og det er helt forfærdeligt at overvære. Du tager også tit det tøj på, som jeg havde planlagt at “stjæle” når du smutter i skole, hvilket er utrolig irriterede, når jeg havde planlagt et outfit.”

Hvornår har vi det sjovest? ” Vi har det altid sjovt, når du har indtaget lidt alkohol, og er lidt små beruset. Du bliver altid utrolig snaksaglig, åben og sjov. Vi har det også altid grineren på ferier.”

Hvordan kommer vores fremtid til at se ud? “Jeg får rigtig mange penge grundet mit håndboldtalent. Du bliver en kendt blogger, og jeg er selvfølgelig en håndboldstjerne. Vi kommer også til at få børn med nogle års mellemrum, og de kommer til at være bedstevenner, hvilket vi selvfølgelig også er.”

Hvad er din yndlingsting ved vores forhold? “Vi kan fortælle hinanden næsten alt, og det sætter jeg stor pris på!”

For at lære mig lidt bedre at kende kan i læse de andre indlæg i samme serie: Get to know me ft. Astrid // Get to know me ft. Martin // Get to know me ft. Mom // Get to know me ft. Sophia  // Get to know me ft. Clara 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

a night out