AUTUMN INSPIRED OUTFIT

ER DET PÅ TIDE AT SIGE FARVEL OG TAK TIL BLOGGEN?

befunky-collage

Det seneste par måneder har der været en markant nedgang i aktiviteten her på bloggen. Jeg har flere gange nævnt, at det var en periode som var overstået, men alligevel er jeg ikke nået tilbage til mine faste antal indlæg pr. måned endnu. Det er som om, at jeg bliver ved med at udskyde indlæggene, og hver gang mine tanker strejfer bloggen, har jeg været god til at sætte fokus på noget andet.

Jeg har altid haft svært ved at forpligte mig fuldt ud til bloggen, eftersom jeg er igang med min grunduddanelse, og derfor skal det vægtes og prioriteres. Mit store engagement til skolen skaber ikke ligefrem mere tid til at udfolde sig, og kreere noget anderledes og opmærksomhedsvækkende, hvilket jeg ville ønske, at jeg havde muligheden for.

Jeg ønsker at skabe et helt bestemt univers med bloggen hvor, at jeg kan formidle ideer, tanker, underholdning og seriøse budskaber, men ofte ender mine indlæg med at være den “nemme udvej” til at vise, at jeg stadig er levende, og ikke har glemt alt om bloggen. Jeg vil bare ikke vælge den nemme udvej mere. Det er ikke fordi, at de indlæg jeg har lavet i den seneste periode tager mindre tid, men de er utrolig mode orienterede, og jeg savner noget dybde på mine indlæg.

Jeg er meget i tvivl om bloggens eksistens og dets indhold. Jeg elsker at blogge! Det gør jeg virkelig. Men jeg har utrolig mange overvejelser, som skal gøres inden, jeg kaster mig ud i samme mængde indlæg, som starten af 2017 rummede af. Jeg har en kæmpe passion for bloggen, men jeg mangler inspiration og tid. Kvaliteten på mine indlæg har som tidligere nævnt ændret sig, og jeg savner at skrive gennemtænkte og velformulerede indlæg. Jeg føler ikke, at jeg lever op til mine egne krav om bloggens standard, og derfor bliver jeg i tvivl omkring bloggens eksistens, i hvert fald lige for nu.

Generelt er jeg bare utrolig fjern, og tom for ideer hvad angår bloggen, men det er noget som jeg utrolig gerne vil ændre på. Jeg ønsker, at skabe en blog hvor mange mennesker føler sig inspireret, og underholdt når de læser indholdet. Jeg tror dog aldrig, at jeg kommer til at opnå en fuldt ud tilfredshed omkring bloggen, men jeg betragter bloggen som en proces, der er med til at udvikle mig som person, og som følger min rejse mod “voksenlivet”. Jeg prøver utrolig meget, at leve op til de forventninger, som jeg tror, at andre har om mig og bloggen, men efter at have tænkt det igennem de seneste måneder, er jeg endelig kommet frem til den konklusion, at det er udelukkende MIG, som bestemmer hvordan bloggen er mest “rigtig”.

Jeg har derfor besluttet, at bloggen selvfølgelig skal blive ved med at eksistere, fordi at jeg elsker det så meget, men at den skal igennem en ombygning. Jeg skal finde ud af hvordan, jeg laver et forum, som jeg selv finder inspirerende og underholdene. Jeg har en masse visioner med bloggen som skal realiseres, men det tager tid, og derfor sker det hele heller ikke over en kort periode, men over længere tid hvor, at jeg kan vurdere, hvordan jeg kreerer noget, som både passer min arbejdsmoral, krav og jeres forventninger, såvel som mine egne. Generelt set vil jeg lave en blog, som fokuserer på kvalitet og inspirerende indhold. Jeg håber, at i vil følge min rejse mod en blog, som forhåbentlig kommer til at ende ud med, at være utrolig meget mig.

 

2 kommentarer

 • Mille

  Jeg ELSKER at følge med, primært på grund af dine modeindlæg og shoppe guides. Du er den eneste danske modeblogger som jeg umiddelbart finder inspirerende. Gør hvad du føler er det rigtige, vil i hvert fald glædeligt følge med❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Hej Mille!
   Det er super dejligt at du har været glad for indholdet på bloggen! Jeg stopper selvfølgelig ikke med at lave mode relaterede indlæg, jeg vil bare gerne også lave nogle lidt dybere indlæg! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUTUMN INSPIRED OUTFIT