current obsession: EARRINGS

easy green smoothie

img_0987

img_0993

img_1001

REKLAME FOR WEIGHT WORLD 

Jeg er ikke den største madblogger, hvilket i nok allerede har opdaget, men jeg bliver simpelthen nødt til at dele denne lækre smoothie opskrift med jer! Smoothien består af banan, mango, spinat og moringa pulver, hvilket er en guddommelig kombination!

Pulveret er noget som jeg tilsætter til mine smoothies, fordi det indeholder utrolig mange forskellige vitaminer og mineraler. Derudover er det også med til at booste ens energiniveau og forebygge kroppens immunforsvar, hvilket er noget som er meget tiltrængt i vinterperioden. Jeg har efterhånden brugt pulveret en del gange når jeg laver smoothies, fordi det er super nemt at tilsætte og smager dejligt. Det er også muligt at bruge pulveret i yogurt, juice, deserter og salater, men det har jeg ikke prøvet endnu, men jeg tror at det ville være lækkert at tilsætte til en hjemmelavet juice. Det er også muligt bare at få vitaminpiller med moringa, men jeg synes, at pulveret fungerer rigtig godt sammen med smoothies!

Til smoothien brugte jeg banan, mango og spinat samt en skefuld morniga pulver. Jeg tilføjede derefter neutral yogurt, mandelmælk og en smule appelsinjuice. Jeg laver ofte denne smoothie, fordi den er frisk og indeholder mange vitaminer og mineraler, hvilket jeg elsker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

current obsession: EARRINGS