om at miste sine YNDLINGS ting

DE PERFEKTE FLARE BUKSER

img_2651

AFFILIATE: jakke SECOND FEMALE  strik & OTHER STORIES  bukser NEO NOIR  sneakers NIKE  solbriller RAY BAN

Da jeg tidligere på ugen postede det ovenstående outfit billede på Instagram, fik jeg utrolig mange henvendelser omkring både bukserne og jakken, hvilket jeg også godt forstår, da begge ting er virkelig skønne. Jeg tænkte derfor, at billedet fortjente at få sit eget indlæg. Jeg har skrevet om jakken i et tidligere indlæg, og derfor vil jeg lige fortælle lidt om de smukke bukser. Jeg købte selv bukserne i sidste uge i Magasin. Mine bukser er faktisk blå, men de har været umulige at finde på nettet, og derfor er bukserne på linket sorte. Bukserne er så behagelige at have på, hvilket er enormt lækkert, fordi de også er super pæne og billige.

4 kommentarer

 • Olga

  Hvor høj er du? For vil gerne have bukserne, men ved ikke om de bliver for lange?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Jeg er 163, men jeg har fået lagt dem 3 cm op ved en skrædder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvilken str er dine bukser? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

om at miste sine YNDLINGS ting