thursday inspiration

current obsession: EARRINGS

oereringe

AFFILIATE: 1. hvisk  2. asos  3. maanesten  4. maria black  5. asos

Jeg har virkelig haft et stort forbrug af øreringe på det seneste, og derfor har jeg også brugt en del penge på smukke øreringe, og det har kun gjort min lyst til at købe øreringe endnu større. Er virkelig bange for at det er et seriøst problem. Jeg kunne måske vise nogle af mine favorit øreringe i et seperat indlæg, hvis det har nogen interesse? Men anyways,  jeg har derfor lavet dette indlæg, for at give noget at min obsession videre til nogle af jer. Jeg kunne virkelig godt overveje at købe de fine hoops med vedhænget fra Asos!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

thursday inspiration