STATUS OPDATERING

BY HARTMANN ARMBÅND

img_1785

img_1802img_1795

I kan finde armbåndet HER

Jeg har i samarbejde med byhartmann produceret det finde rosa armbånd på billedet. Jeg er helt vild med de rosa og guld farver, som er gennemtrængende på armbåndet. Armbåndet fra byhartmann minder utrolig meget om mine andre armbånd fra Anni Lu. Det er derfor en meget nemmere og billigere løsning at investere i et armbånd fra byhartmann, da kvaliteten er den samme. Jeg er vild med hvordan farverne komplimenterer hinanden på en neutral måde, da jeg elsker at bære armbånd til hverdag.

I kan lige nu få 10% på armbåndet fra byharmann ved at bruge koden SOFIE10 på by-harmann.com.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS OPDATERING