BLACK FRIDAY STEALS

BEAUTY FAVORITTER NOVEMBER 2016

img_1498

Dove deodorant, det er vigtigt for mig, at en deodorant kan holde hele dagen, da jeg ikke vil bære rundt på en i min taske. Det kan denne deodorant fra Dove, og derudover dufter den også super dejligt. Deodoranten kan købes HER til kun 19 kr.

Chanel neglelak, jeg har før nævnt at Chanel neglelakker, er mine yndlings, da de holder virkelig godt! Jeg fik denne neglalak i farven 516 mariniére til min fødselsdag. På neglene ligner farven sort, men i lyset er den dyb blå. Det er en super flot farve!

Paco Rabanne perfume, jeg har haft denne parfume i rigtig lang tid. Jeg har en del parfumer, og derfor skifter jeg meget mellem dem alle. Jeg havde ikke brugt denne parfume i lang tid, men jeg valgte at bruge den en dag, og blev helt forelsket i duften igen. Jeg ved at duften kan købes HER til kun 300 kr. Så det er med at slå til i en fart!

Chanel bronzer, jeg fik også denne bronzer fra Chanel til min fødselsdag. Den havde stået højt på min ønskeliste, da jeg havde hørt om, hvor god den skulle være. Jeg har brugt den uafbrudt siden min fødselsdag, og kan kun anbefale den til andre, som mangler en god bronzer!

Indeholder affilate links

2 kommentarer

 • Virkelig lækkert billede, Sofie! Hvilket kamera med hvilken linse har du benyttet?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Mange tak! Jeg bruger Canon 700d med alm linse til alle mine billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY STEALS