SIDSTE SKOLEDAG

BEAUTY FAVORITTER MAJ 2016

IMG_1134

Tresemmé Botanique Shampoo, i denne måned har jeg brugt den nye shampoo fra Tresemmé næsten hver dag. Jeg elsker at ens hår kommer til at føles utrolig blødt. Derudover synes jeg også at det begynder at se mere sundt ud. Et ekstra plus er også at ens hår kommer til at dufte af kokos, virkelig lækkert!

Calvin Klein Parfume, jeg er igen begyndt at bruge denne Calvin Klein Parfume som jeg engang fik af Martin. Jeg elsker nemlig at skifte mine parfumer ud, så hen over vinteren, er den ikke blevet brugt så meget. Jeg har dog nogle jeg altid går tilbage til, som denne fra Calvin Klein. Men den er i hvert fald virkelig frisk, så den passer perfekt til sommer.

Neutral Deodorant, jeg har længe gerne vil finde en deodorant som bare virker, og hvor duften er så minimal som mulig, og denne deodorant lever op til alle de ting.

Vichy Renseskum, jeg har i denne måned sammen med min Clinique rensebørste brugt denne renseskum fre Vichy meget. Den føltes rigtig lækker på huden, så jeg elsker at bruge den.

Anastasia Dip Brow Pomade, jeg har for nylig købt denne Dip Brow Pomade fra Anastasia. Den fungerer så godt sammen med min Mac 208 børste, og jeg har brugt den næsten hver dag siden jeg købte den.

1 kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE SKOLEDAG