POSTCARD FROM ORLANDO

BEAUTY FAVORITTER JUNI 2017

 img_2423

img_2425

img_2430

Calvin Klein parfume, denne parfume fik jeg af min far og min bonus-mor efter deres weekendtur til Prag. Duften er meget frisk, og det elsker jeg om sommeren. Jeg har fået mange komplimenter for duften, så der må være andre end mig, som også synes, at den dufter godt.

Essence brow gel, jeg købte denne brow gel, da jeg var i Berlin, fordi jeg havde glemt min derhjemme. Den var super billig, og jeg havde derfor ikke nogle forventninger til den, men jeg er blevet positivt overrasket. Den fungerer helt fint og holder brynene på plads. Bestemt noget jeg skal købe igen på et tidspunkt!

ID Hair Heat defender, denne varmebeskyttende spray fra ID Hair, har jeg brugt utrolig meget på det sidste. Jeg ved egentlig ikke, om den virker godt, men det finder jeg vel ud af i længden. Det er svært at vurdere noget, som man ikke kan se, men jeg føler, at den virker, og det er det vigtigste.

Blush, jeg kan rigtig godt lide at tilføje blush til min makeup rutine, fordi det giver lidt mere liv til ansigtet. Denne blush fik jeg i månedens goodiebox, jeg glemte dog, at få den med i mit indlæg. Den har den smukkeste fersken farve, og fungerer rigtigt godt i min daglige makeup rutine.

Meraki Læbepomade, jeg bruger denne læbepomade hver dag, og jeg elsker den! Den dufter virkelig godt, og fugter læberne som den skal. Bestemt noget som er værd at købe! Den forhandles hos Moodings.

(Indeholder affiliate/reklame links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTCARD FROM ORLANDO