NEW YORK IS ALWAYS A GOOD IDEA

BEAUTY FAVORITTER JUNI 2016

IMG_1254 Elisabeth Arden Eight Hour creme, denne creme virker så godt for mig. Jeg elsker at den har så mange funktioner. Jeg bruger den bl.a til at fugte læberne og til neglebåndscreme. Men den har så mange funktioner, som i kan læse lidt om HER.

Gosh Lip Oil,  jeg har brugt denne læbe oile fra Gosh næsten hver dag i denne måned. Den fugter mine læber helt vildt godt, og så giver den læberne en lækker glans. Den har jeg virkelig været glad for!

NYX HD Studio Finishing Powder, denne pudder har jeg været super glad for at “bake” mit ansigt med. Den fungerer som Macs Prep And Prime Transparent Finishing Powder. Den gør det bare super godt, og så elsker jeg det færdige look.

Main And Tail Shampoo og Balsam, jeg er faktisk først lige begyndt at bruge disse produkter til mit hår, men jeg synes allerede, at mit hår er blevet sundere at se på. Jeg kan dsv ikke sige noget omkring om de får håret til at vokse, men de har i hvert fald en god effekt indtil nu. De efterlader håret silkeblødt og der går lang tid før ens hår bliver fedtet at se på. En totalt vinder ifølge mig!

Essie neglelak, hvid er bare en lækker farve om sommeren. Denne fra Essie er SÅ GOD! Den ligger et pænt og tykt lag, og med en Top Coat, kan den holde i flere dage! Helt vildt lækkert! Den har jeg været så glad for i denne måned, da man er begyndt at få en pænere glød.

1 kommentar

  • Den lip oil du anbefaler lyder vidst som noget for mig! Synes mine læber hurtigt kan blive så kedelige om sommeren 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK IS ALWAYS A GOOD IDEA