H&M WARDROBE MUSTHAVES

BEAUTY FAVORITTER – JULI 2016

IMG_1288

Mac Fix+, har jeg været utrolig glad for i denne måned. Den opfrisker huden og får ens makeup til at se mere naturlig ud. Jeg føler også at den hjælper min ansigtsmakeup med at holde længere.

Milani Powder Blush, jeg købte først denne blush fra Milani som en test i USA, men jeg blev så glad for den, at jeg blev nød til at købe flere med hjem. De er sindsygt pigmenterede, og ser så naturlige ud på huden.

Smith’s Rosebud Salve, denne læbepomade er min favorit og det har den været igennem lang tid, dog har jeg altid hadet kun at have dem på bøtte, da ens hænder bliver klistrede. Jeg fandt den i Urban Outfitters på tube og blev over lykkelig. Den fugter læberne så godt, og de tørrer ikke ind. Det er en helt klart favorit fra min side.

Maybelline Concealer, jeg har haft denne concealer før, men farven passede mig ikke, så den fungerede ikke for mig. Men jeg fik så købt den rigtige farve i USA, og den er virkelig god. Denne og min Fit Me Concealer er mine to yndlings.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M WARDROBE MUSTHAVES