INSTAGRAM GUIDE

BEAUTY FAVORITTER JANUAR

IMG_0241

Raunsborg Hånd Creme, jeg har været utrolig glad for denne håndcreme fordi at mine hænder har en tendens til altid at blive tørre om vinteren. Den fugter vildt god, og bagefter er hænderne bare silkebløde. Det er en super lækker creme, som holder længe, fordi der er meget produkt i tuben.

Loreal Paris Brow Artist Plumper, denne Brow Gel har jeg været utrolig glad for! Den holder brynene på plads, og den giver lidt farve samtid med at det ser naturligt ud. Det er nok den bedste Brow Gel jeg har prøvet.

Kissproof Soft Lipstick, Jeg har modtaget disse fra Ebay og de kostede 10 kr. De har en sindsyg flot farve, er cremet og rigtig nemme at påføre. De findes i utallige andre farver.  Jeg vil klart anbefale dem, og til de penge er de bare PERFEKTE!

Mac Pro Longwear Foundation, jeg har også lavet er førstehåndsindtryk på denne foundation, som i kan se HER. Det er blevet min klart favorit foundation! Det er den bedste foundation, jeg nogensinde har prøvet, den blender perfekt ind i huden, og den kan let bygges op. Jeg ved slet ikke hvad jeg ville skulle gøre uden den.

Læbepomade fra Sard Kopenhagen, jeg har i denne måned også brugt min læbepomade fra Sard Kopenhagen hver dag. Jeg påfører den altid, når jeg vågner og går i seng. Mine læber bliver super bløde, og har ingen sprækker. Jeg kan tydeligt mærke forskel, når jeg har glemt at bruge den. Den er virkelig god!

Max Factor Face Finity Primer, jeg har også været rigtig glad for denne primer den seneste måned. Den får min foundation til at holde hele dagen uden at min hud kommer til at se fedtet eller skinnende ud. Så den kan jeg slet ikke leve uden.

Urban Decay Naked Basics, denne populære palette har også været en af mine store favoritter i denne måned. Jeg har brugt den hver dag, til forskellige ting. Jeg bruger både paletten til konturering, baking og mine øjenbryn.

Jeg har i denne måned også været med i Kathrines januar favoritter. Så i kan også se mig, tale om mine favoritter i videoen under.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM GUIDE