THURSDAY TUNES 7.0

BEAUTY FAVORITTER JANUAR 2017

3

Marc Jacobs Daisy Parfume, jeg er begyndt at bruge denne super gode parfume igen fordi, at den minder mig helt vildt meget om sommer. Det er en utrolig frisk parfume og den holder hele dagen, hvilket jeg synes er meget vigtigt.

Nyx HD Studio Powder, jeg har i en meget lang periode ikke brugt denne pudder. Jeg er igen begyndt, at bruge den, og jeg har indset hvor utrolig god den er. Derudover er den utrolig budget venlig, og kan sammenlignes med Mac’s Peep and Prime powder.

Maybelline Neglelakker, jeg var for nylig ude at købe to ekstra af disse neglelakker som jeg allerede havde i forvejen, men havde brugt op. Jeg er virkelig blevet glad for nuancerne af de beige farver, og holdbarheden er okay i forhold til, at de koster 20 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY TUNES 7.0