MÅNEDENS DRØMMEKØB

BACK TO SCHOOL OUTFIT

befunky-collage2

INDEHOLDER AFFILATE/REKLAME LINKS: 1. hoddie, GANNI  2. øreringe, PIECES  3. blazer, MANGO  4. bukser, CUSTOMMADE  5. støvler, ONLY  6. taske, GANNI

I dag er jeg startet i skole igen, og jeg må ærligt indrømme, at det var lidt hårdt. Jeg kunne sagtens have brugt 4 ugers ferie mere, men hvem kunne ikke det? Jeg har i dagens anledning derfor sammensat et lille back to school outfit, som ville passe perfekt til en afslappet dag på gym. Tasken fra Ganni er virkelig fin! Jeg faldt over den, da jeg tjekkede deres nyeste kollektion ud, så nu dagdrømmer jeg lidt, om at kunne bruge den som skoletaske.

2 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS DRØMMEKØB