CHECKED BLAZER ON BUDGET

AUTUMN INSPIRED OUTFIT

befunky-collage

INDEHOLDER AFFILATE/REKLAME LINKS: nederdel PIECES   strik MANGO   t-shirt GANNI  shopper LALA BERLIN   støvler BILLI BI

Det er efterhånden ved at blive pretty koldt udenfor, men jeg er slet ikke klar på at opgive sommeren endnu.. Det eneste gode ved efterårsperioden er modemæssigt. Jeg elsker lag-på-lag princippet, overgangsjakker, sweatshirts og støvler. Jeg har på den ovenstående collage kreeret et outfit, som jeg ville elske at bære i efterårsperioden. Jeg er specielt vild med strikken fra Mango som har en Ganni vibe kørende. Den ligner utrolig meget Ganni’s populære strik trøje, som jeg også tidligere har lavet et indlæg om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECKED BLAZER ON BUDGET