STATUS OPDATERING

AUGUST MÅNEDS VIBES

Musik fra Spotify

Igen i denne måned deler jeg mine mest hørte sange fra Spotify. Jeg har ikke delt mine favoritter med jer siden april måned, fordi jeg simpelthen ikke har fundet noget nyt musik, som var værd at dele med jer. Jeg har dog fundet en masse her i slutningen af august. Især sangen More Than Friends har været en af mine yndlings, og så er Langt Væk med Ukendt Kunster også bare en klassiker, som jeg ofte vender tilbage til.

ANDRE LIGNENDE INDLÆG marts måneds vibes // april måneds vibes

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS OPDATERING