UGENS POSITIVE OG NEGATIVE

A LEVEL UP ON THE JEANS AND PANTS FRONT

zara

BUKSER FRA ZARA // JEANS FRA ZARA

Jeg formår altid at tage mine sorte bukser eller jeans på hver evig eneste dag. Jeg føler, at ligemeget hvad jeg gør, ender jeg altid i et par sorte bukser, og det er jeg ved, at være utrolig træt af. Jeg har på det seneste godt kunne tænke mig, at udvide min sortiment af bukser og dermed også min horisont. En start vil være, at købe nogle bukser som ikke er helt sorte, og det har jeg tænkt mig at gøre. Snart i hvert fald.

Jeg faldt meget tilfældigt over disse to par bukser, da jeg var inde og kigge Zara’s webshop igennem. Jeg er virkelig vild med begge bukser, men prisen ligger for mit vedkommende ikke til at købe begge. Jeg skal derfor lige beslutte hvilket par jeg vil investere i. dJeg kunne utrolig godt tænke mig, at prøve de ternede bukser, men jeg er i tvivl om de bliver for udfordrende for mig? Derimod tror jeg, at de fine broderede jeans ville passe super godt til min garderobe, men jeg vil som tidligere nævnt også gerne springe ud i noget nyt.

Et meget langt indlæg til et billede af to par bukser. Men sådanne tøjkriser er svære at komme uden om, og derfor fungerer det fint for mig, at dele mine tanker med jer. Jeg må lige overveje hvilket par bukser, som skal være en del af min ellers sorte samling af bukser, og så kan jeg vise jer det, når jeg har besluttet mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS POSITIVE OG NEGATIVE