BILLEDE DAGBOG FRA LONDON

5 cool skirts

nyyyy

 

 

AFFILIATE: 1. GANNI // 2. PIECES // 3. ASOS // 4. VERO MODA // 5. MANGO

Jeg har været vild med lang-nederdel-bukser-eller-strømpebukser-indenunder trenden i noget tid efterhånden, og jeg er stadigvæk fan af trenden. I har sikkert set trenden utallige steder på Instagram eller måske i dette indlæg? Jeg har i hvert fald også været glad for de midi lange nederdele i noget tid. Jeg genfandt dog min kærlighed til nederdelene, da jeg var til Pieces eventet i sidste uge, hvor jeg fandt den smukke leopard nederdel, som jeg selvfølgelig måtte eje.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLEDE DAGBOG FRA LONDON