PÅ DET SENESTE HAR JEG... (ISLAND EDITION)

10 SPØRGSMÅL TIL SOFIE PARELIUS

befunky-collageaso

Sofie Parelius (@sofieparelius)
Blogger på sofieparelius.dk
Nørrebro, København

Tre ord som beskriver min stil.. Feminint, råt med et twist af vintage.

Min hverdags-uniform består af.. Lag på lag, gerne en medium-lang blomstret kjole, med jeans inden under og så mine dr. Martens. Det passer perfekt til efteråret og den kommende vinter tid!

Modemæssigt bliver jeg inspireret af.. Alt jeg møder på min vej. Jeg har altid øjnene åbne for nye muligheder og måder man kan mikse og style sit tøj på! Instagram er dog helt klar et medie som giver mig enormt meget inspiration, og her kan @jeannedamas @maria_bernad @hannamw @alwaysjudging @katarinapetrovic helt klart anbefales!

Jeg ville aldrig iføre mig.. Enormt stramtsiddende tøj, eller måske korte shorts!

Min garderobe er fyldt med.. Loppefund, og så har jeg lidt en svaghed for sko, og nok også lyserøde items.

Mit drømmekøb.. Må nok være et par Manolo Blahnik stiletter, eller måske en brun chanel taske!

Mine tre yndlings accessories.. Et par store guld øreringe som jeg har købt i Beadhouse, min grønne velour taske fra eBay, og lige pt. et sort hårspænde som ligner en blomst!

I min garderobe vil jeg aldrig kunne undvære.. Lige pt. mine dr. Martens støvler, som bare er perfekte til at mixe de fine kjoler, med et mere råt look. Men også min lange frakke med tern fra MANGO, som bare er perfekt til efteråret!

Mine tre yndlings brands.. Sakts potts, Isabel Marant, og Missoni. Tre meget forskellige men virkelig inspirerende brands.

Mit næste køb.. Jeg har efterhånden en del penge på taske opsparingen, og overvejer meget at købe en BOYY taske! Men ud over det, kunne mit næste mindre køb godt være de perfekte blå cowboy jeans! Da man bare aldrig går galt i byen med sådan et par!

Til daglig studerer 24-årig Sofie, og arbejder hos Benjamin Creative som projekt assistent. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG... (ISLAND EDITION)