PÅ DET SENESTE HAR JEG...

WARDROBE MUSTHAVE: STØVLER

11 22

INDEHOLDER AFFILATE/REKLAME LINKS:  Billi Bi // Angulus // Zara // Billi Bi // Sofie Schnoor // Vagabond

Endnu et af mine wardrobe musthaves er støvler. Jeg er storforbruger af støvler, og bruger dem næsten hver dag. Jeg elsker, at det er muligt både at give en kontrast til et meget feminint look, men også at man kan gennemføre det edgy look. Lige nu drømmer jeg om begge støvler fra Billi Bi, dog synes jeg også, at støvlerne fra Zara er vildt fede!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...