5 TING JEG BURDE STOPPE MED

THE BASICS EVERYONE NEEDS

basics

AFFILATE/REKLAME LINKS white long sleeve // green t-shirt // white t-shirt // not your girl t-shirt // sunday long sleeve // cherry t-shirt // vibe t-shirt // not yours t-shirt  // monday long sleeve

Vejret er blevet betydeligt bedre på det seneste, og det er virkelig gået op for mig hvor meget jeg mangler nogle basic trøjer og t-shirts. Jeg har nærmest kun tykke trøjer, hoodies og striktrøjer i min garderobe, og det dør man langsomt i, når vejret er godt. Jeg har derfor lige bestilt t-shirten med kirsebærerne og trøjen hvor “sunday” er stående forest.

Jeg har også fundet en masse andre basic trøjer, som ville være perfekt i sommergarderoben, hvis der er andre, som måske er udsat for samme problem som mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING JEG BURDE STOPPE MED