FØDSELSDAGS ØNSKER

STATUS OPDATERING

Billede fra Tumblr

Livet lige nu.. Er faktisk lidt hårdere end jeg havde forventet tidligere på året. 3g har ramt mig meget hårdt, og det kan bestemt også mærkes på mine mængde af indslag her på bloggen, samt alt andet jeg laver.

I øjeblikket ønsker jeg mig.. Denne helt vildt fine strik fra Stine Goya. Jeg har set den på Marie Jedig, og jeg forelskede mig med det samme i de fine farver.

Status på skolen.. Jeg skal i gang med at skrive SRP om lidt. Mere har jeg ikke at sige…

En underlig obsession.. Er helt klart min fornøjelse for at læse horoskoper og studere mit stjernetegn. Jeg nyder at læse om hvordan den kommende måned skal blive, eller hvordan jeg skal forbedre mig, selvom jeg godt ved at det ikke er heeeeelt korrekt.

Jeg glæder mig til.. Min 19 års fødselsdag på søndag. Man bliver aldrig for gammel til at glæde sig til ens fødselsdag ;))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGS ØNSKER