LOSE TROUSERS AND WHITE SHIRT

PINK FLUFFY FEET

jaja

Jeg købte for nylig disse super lækre sandaler fra Bianco. Jeg gik forbi Bianco’s vindue, og da jeg så dem var det kærlighed ved første blik, og jeg vidste bare at vi skulle nyde hinandens selskab i sommeren, haha.  De er så fine med rosa pels og en neutral bund. Jeg er i hvert fald super glad for dem, og tænkte, at jeg lige ville dele dem med jer. De er en del af Bianco’s nye kollektion, og er derfor ikke kommet på deres webshop endnu, men de kan købes i butikkerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOSE TROUSERS AND WHITE SHIRT