de gode og dårlige dage

overgangsjakker på budget

AFFILIATE: monki // second female // weekday // mango // other stories // vero moda // vila // monki

Så er det igen blevet efterår, og det betyder, at vi skal til at finde det lidt varmere overtøj frem. Jeg har derfor fundet otte forskellige overgangsjakker, som jeg ville elske at bære til efteråret. Jeg er især vild med den ternede jakke fra Mango, og den beige jakke fra Monki. Jeg overvejer stærkt at bestille en af jakkerne hjem, men jeg ved ikke hvilken jeg bedst kan lide. Hvad synes i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de gode og dårlige dage