WALLPAPERS FOR YOUR COMPUTER 10.0

“HVAD SKAL DU EFTER DU ER BLEVET STUDENT?”

Billede fra Tumblr

Spørgsmål om fremtiden er altid de sværeste at svare på, men de er ligeledes også de mest populære spørgsmål, som kommer fra både venner, familie og andre man møder igennem livet. Denne slags spørgsmål har altid været svært for mig at svare på, og jeg tror ikke det bliver nemmere med alderen. Der vil altid være nogle spørgsmål om ens fremtid, og de forbliver lige svære at svare på, fordi hvordan ved man, hvad fremtiden bringer?

Jeg har det seneste år i gymnasiet fået det populære spørgsmål hvad skal du efter du er blevet student utallige gange, og jeg har ikke kunne give nogen et ordentligt svar. For at være ærlig, så har jeg virkelig ingen ide om hvad jeg skal, eller det passer måske heller ikke, men sådan føler jeg i hvert fald. Det eneste som jeg er sikker på, er at jeg gerne vil have et sabbatår, hvor jeg tænker at skulle arbejde og rejse ligesom så mange andre.

I forhold til uddannelse ved jeg stadig ikke hvad jeg vil. Jeg synes det er utrolig svært at skulle tage et valg, som påvirker så meget af ens fremtid, og jeg bliver nok aldrig rigtig klar til at skulle beslutte mig. Men indtil nu, så lever jeg med, at alle muligheder er åbne, og at jeg forhåbentlig har langt tid til at beslutte mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WALLPAPERS FOR YOUR COMPUTER 10.0