MÅNEDENS HIGH STREET

GET TO KNOW ME FT. CLARA

clara-b

Jeg har fået hjælp af min gode veninde Clara (@claraboege) til at færdiggøre mine sætninger til dette indlæg. Jeg håber, at i synes, det er sjovt at få en anden vinkel på et personligt indlæg.

Hvad var dit førstehåndsindtryk af mig? “Første gang jeg så dig var første dag på gym. Vi sad i rundkredsen, og alle skulle sige sit navn og et dyr med samme forbogstav. Da jeg selv sagde “Clara Chimpanse”, sagde du “Sofie Spurv”, hvilket passede helt perfekt til mit førstehåndsindtryk af dig. Du sad der så fin og lille og sagde ikke så meget – det har så ændret sig siden. Derudover tænkte jeg, at du var mega fashion og lækker:)”

Hvornår har vi det sjovest? “Det er enten når vi sidder i skolen, og du fyrer et eller andet vildt af, som man slet ikke kunne forestille sig kunne komme ud af din lille pæne mund. Efter det er der lige to sekunders stilhed, fordi folk bliver så overrasket, og så griner vi alle sammen. Eller også når du er eller skal til at være stiv, så kommer den rigtige Sof lige frem. Haha.”

Hvad irriterer dig, som jeg gør? “Den her er jo svær – Som jeg sidder her ved siden af dig, er der ikke noget specifikt jeg kan komme i tanke om. Måske bare at du er så lorte lækker, og man derfor kan ligne noget bras ved siden af dig, selvom man har en af sine gode dage.”

Hvad indebærer vores venskab? “Det indebærer gode grin, sjove historier, seriøse timer, gennemarbejdede opgaver (fra din side), samtaler hvor der bliver talt alt for højt, afslapning og hyggelige stunder.”

Nævn en ting som gør mig sur “Når folk ikke kan tage ting seriøst eller arbejde ordenligt, når de har fået givet en opgave. Hvis du fx ender i en studiegruppe, og du er den (hvilket sker ofte) eneste, der vil have tingene lavet ordenligt, så ender du oftest bare med at lave det hele selv. Andet som også kan gøre dig sur, er rod eller når der er noget, du ikke mestrer. Du er jo en perfektionist.”

Hvad synes jeg er et absolut turn-off ved en fyr? “Generelt hvis drenge ikke er søde, er de ikke noget for dig. Du er til fyre, der behandler dig godt og måske er lidt for fløde. Noget andet er, at de skal være klare i mæglet og vise hvad de føler. Ikke for mange blandede signaler eller for meget pakket ind.”

Hvordan ser min fremtid ud? “For det første bor du i en lækker lejlighed i København, som er lys, mega lækker og ren. For det andet er du nok lidt business, du har et arbejde indenfor medie eller journalistik, og så er du ligeså lækker som du plejer.”

Nævn tre ting som jeg er ekstremt dårlig til “Det første må være at snakke om ting, hvor du har lavet noget lidt vildt, grænseoverskridende eller noget, som du ikke plejer at gøre. Når man endelig har fået presset ud af dig, at du har lavet et eller andet, og du skal til at uddybe, kan du ikke lade være med at afbryde dig selv med grin eller “ej det kan jeg ikke sige” osv. Det andet må være at bryde grænser. At pjække, lave noget herre vildt, aflevere for sent, lyve eller ikke at lave lektier er bestemt ikke noget du er god til. Tingene skal altid være i orden og helst i god tid, og ingenting laves halvt! Det trejde må være, at du er dårlig til at kontrollere alkohol i for store mængder. Det er lidt synd for dig, at jeg og resten af veninderne er en del større end dig (personligt er jeg basically dobbeltstørrelse), og vi kan derfor tolerere en del mere alkohol. Du bliver tit lige lidt mere fuld end os andre, men du er ved at komme efter det:)”

Hvilken rolle spiller jeg i vores venskab? “I vores venskab kan rollerne skifte hurtigt. For det meste kokser jeg rundt og ligner lort, mens du står og griner af mig, og tænker “hvad i al verden laver hun?”. Men to sekunder efter, kan det være helt omvendt, hvor du er den, der kokser. Derudover er du også en god indflydelse, når vi skal skrive afleveringer. Vi er et godt match, når samf-afleveringen skal skrives, og du får mig til at fokusere og tage mig sammen haha. Du er jo bare en lille energi-bombe, som jeg så tit kan sige “du er så vild” til, men samtidig kan ligge og hygge mig med.”

Beskriv vores venskab med tre ord “Grinerier, fjollerier og lækkerier.”

For at lære mig lidt bedre at kende kan i læse de andre indlæg i samme serie: Get to know me ft. Astrid // Get to know me ft. Martin // Get to know me ft. Mom // Get to know me ft. Sophia  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS HIGH STREET