GANNI drømme

de gode og dårlige dage

Nogle dage er gode, og andre er dårlige – og det kender vi jo alle sammen godt.

I dag har jeg en dårlig dag. Præcis en dag som denne giver mig en følelse af magtløshed, og jeg venter bare på at dagen bliver overstået, hvilket vi alle sammen godt kender. For mig er en udvej igennem en dårlig dag, at skrive og snakke om mine følelser, hvilket også er derfor, at jeg skriver dette indlæg. Jeg har brug for at befri mine tanker for tvivlen og angsten, og jeg kan allerede mærke, at det er en lettelse at få mine tanker skrevet ned.

Når jeg har en dårlig dag som denne, er jeg nogle gange bange for, at de varer ved. Jeg ved selvfølgelig godt, at de dårlige dage stopper på et tidspunkt, og at jeg igen bliver mit glade jeg. Misforstå mig ikke, jeg er størstedelen af tiden super glad, og elsker livet, men nogle sjældne gange indtræffer de dårlige dage, og jeg har endnu ikke fundet en måde at håndtere dem på. Mit motivation er på sit laveste, og jeg har ikke overskud til at lave noget. Jeg er ofte ked af det, og generelt bare utrolig sensitiv og følsom omkring alt. Men det værste er, at jeg tvivler på mig selv. Jeg føler mig ikke god nok, og lukker mig derfor inde, hvilket skaber en konstant nervøsitet for at blive forladt, hvilket altid har været en frygt for mig. Når jeg har mine gode dage, ved jeg selvfølgelig godt, at ingen forlader mig, men jeg er meget sensitivt anlagt, måske lige til den gode side, og på mine dårlige dage bliver mine følelser bare forstærket.

Det gode ved dage er, at de forsvinder ligeså hurtigt, som de kommer. Heldigvis er det snart en ny dag, og jeg håber inderligt på, at dagen i morgen bliver en af mine gode dage.

4 kommentarer

 • A

  Hvor er din fine skjorte fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Den er faktisk bare købt i en genbrug 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Jeg kan stærkt anbefale at høre Sarah Tornøe’s coaching videoer på Youtube. De hjælper mig enormt meget, for jeg har det ofte på helt samme måde som du lige har beskrevet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kücken

   Sikke et godt tip, det må jeg helt klar lige prøve 🙂 Tak for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GANNI drømme