MINIMUM kollektion AW18

10 SPØRGSMÅL TIL MAJA RASMUSSEN

befunky-collage

Maja Rasmussen (@majaneya)
Blogger på majaneya.dk
Fyn

Tre ord som beskriver min stil… Pænt, behageligt og varmt, ej haha. Jeg synes det er svært at beskrive min stil, og den ændrer sig hele tiden i takt med min personlighed. Men det er et must, at det er behageligt, og passer til min kropsform.

Min hverdags-uniform består af… Sorte trousers, tyk striktrøje, støvler, glimmersokker og masser af smykker.

Modemæssigt bliver jeg inspireret af… Bloggere som Amalie Wessel, Cecilie Slemming, Cecilie Stenfeldt (og dig Sofie), men også når jeg surfer rundt på Instagram, eller begår mig ude i den virkelig verden. Inspiration kan findes alle steder!

Jeg ville aldrig iføre mig… Lavtaljede jeans eller korte denimshorts. Det passer bare ikke til min kropsform, og så synes jeg, at det er utrolig ubehageligt at have på. Derudover er kjole udover jeans heller ikke en trend som jeg er fan af, så jeg tror bestemt at der skal meget til, før at du ville se mig være iført det. 

Min garderobe er fyldt med… Fantastiske striktrøjer og farverige glimmersokker. Jeg tror at de to ting tager cirka halvdelen af pladsen i min garderobe.

Mit drømmekøb er… Alt dette lækre keramik fra Studio Arhoj. Jeg drømmer om at fylde min kommende lejlighed med lækre krus og vaser fra dette mærke. Det ville bestemt også være en god ide til ønskelisten til jul! 

Mine tre yndlings accessories… Mine guldøreringe fra Pernille Corydon, min skuldertaske fra Markberg og min ruskindsshopper fra Zara.

I min garderobe vil jeg ikke kunne undvære… Lige nu må det være min ternede frakke, som jeg har brugt utrolig mange gange i løbet af efteråret, men det kunne også være min ruskinds-shopper fra Zara, som altid er sikker vinder, specielt de dage hvor jeg er lærervikar. 

Mine tre yndlings brands er… Jeg bliver nok mest inspireret af brands som Ganni, Designers Remix og 2ndday, men jeg køber mest tøj fra H&M, Mango og Zara, da de har det fedeste tøj til highstreet priser.

Mit næste køb er… Det må nok være endnu et par lækre støvler til vinteren! Det er først i år, at jeg rigtigt har fået øjnene op for flotte støvler, og nu må jeg bare eje et par! Gerne dette par fra Billi Bi eller dette par fra Sofie Schnoor. 

Læs de andre indlæg i samme serie 
Sofie Parelius

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINIMUM kollektion AW18