STATUS OPDATERING

WISHES FOR CHRISTMAS

oensker

Royal Copenhagen tallerken // Royal Copenhagen Mussemalet tallerken // Verner Panton Flowerpot bordlampe // Ganni t-shirt // Normann Copenhagen rullebord // Gucci Bloom parfume // Jane Kønig øreringe

Eftersom juletiden snart er ved at nærme sig, tænkte jeg, at det var på tide med inspiration til gaver. Jeg synes altid, at det er svært, at finde ud af hvad man skal ønske sig, men det har været lidt nemmere i år. Mine ønsker er meget “voksne”, og det skyldes, at jeg fylder 18 år i næste uge (yaaaah), og min familie synes, at man skal have “voksengaver” når man fylder 18 år. Jeg  bruger altid de samme ønsker til fødselsdag og jul, fordi at begivenhederne ligger så tæt på hinanden, hvilket er ret smart. Jeg har selv fået lampen, tallerknerne og rullebordet til min fødselsdag, og er meget glad for alle tingene, som også ville passe fint på ønskelisten til jul.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS OPDATERING