postcard from HONG KONG

WINTER INSPIRED OUTFIT

AFFILIATE: 1/ Pieces øreringe 2/ Weekday jakke 3/ Mango buksedragt 4/ Mads Nørgaard taske 5/ Adidas sneakers

Det er jo efterhånden blevet helt vildt koldt i Danmark, hvilket er super nederen, men det betyder også at man kan iføre sig nogle flotte varme jakker. Jeg har selv købt den ovenstående jakke fra Weekday, og den er virkelig komfortabel, varm og pæn, hvilket er de ting, som jeg leder efter, når jeg skal købe vinterjakke. Derudover drømmer jeg også om at købe den fine buksedragt fra Mango, da jeg er sikker på, at den ville være vildt pæn her til vinter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

postcard from HONG KONG