OUTFIT ON A WINTER DAY

WALLPAPERS FOR YOUR COMPUTER

Desktop48

 

Desktop51

 

Desktop46

Billeder fra Tumblr 

Kender i ikke det hvor at man bliver træt af sin normale apple baggrund og ønsker en ny? Men man kan ikke finde en, som passer til det hvad man ønsker.

Den følelse har jeg ret tit, så tænkte at det kunne være at i også har det på den måde? Derfor har jeg lavet forskellige collager som man kan bruge som baggrund. Jeg har selv nr. 1 lige nu og elsker farverne. Jeg har prøvet at skabe forskellige stemninger på billederne, hvilket jeg personligt godt kan lide.

For at få disse billeder skal i klikke på biledet og trykke “arkiver billede som..” derefter vælger i et sted hvor de skal gemmes, og så kan i lave det til jeres baggrund.

4 kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT ON A WINTER DAY